Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Last minute Speelplezier spontaan muziek maken

LAST MINUTE: Last minute Speelplezier spontaan muziek maken

Tilburg
14.00 - 04.00

Deelnemers 2 / 20

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 20

Deelnemers 2 / 20

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 8,00
Uitleg kosten:
Je kunt een ticket bestellen via de link
 

Omschrijving

Neem je drum, djembe of ander muziekinstrument mee !

The Collective Beat: Connecting Through Music
skill sharing workshop by Diego Zecchino
zondag 7 april 2024 / 14:00 - 16:00 uur

Zing jij onder de douche? Ben je een tafeldrummer? Omarm je innerlijke muzikant en herontdek het speelplezier van spontaan muziek maken op zondag 7 april tijdens de workshop The Collective Beat: Connecting Through Music.

Ervaar de universele taal van muziek, waarbij het niet belangrijk is of je ooit muziekles hebt gehad. Deze workshop gaat over het herontdekken van muziek als gedeeld erfgoed. Aan de hand van ritmische spelletjes, gezamenlijke oefeningen en bevrijdende jamsessies, ervaar je hoe hoe geweldig het is om samen muziek te creëren.

Skill sharing workshops
Bij nieuwe wereld horen nieuwe vaardigheden. Daaom creëert Powered by TINC kansen voor makers om nieuwe workshops te ontwikkelen. Wij bieden tools, coaching en een professionele omgeving waarbinnen het mogelijk is om aan een workshop te werken. Wij nodigen deelnemers uit om te reflecteren op hun ervaringen en bouwen van daaruit verder.

Over Diego Zecchino
Diego Zecchino komt oorspronkelijk uit Italië en woont inmiddels drie jaar in Nederland. Hij begon als klassiek pianist op het conservatorium en deed onderzoek naar creativiteit en improvisatie in de muziek. Voor Diego is muziek als een universele, toegankelijke vorm van plezier. Met de workshop neem hij drempels weg tussen amateurs en professionals, en doet hij een handreiking naar iedereen die de kracht van muziek wil ontdekken.

Datum - 7 April
Plek - Dock Zuid Tilburg
Tijd - 14.00u
Taal - Engels
  •     07 April om 10:18 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag