Dit event is al begonnen/geweest.

NMLK40up All-in Kerst Kasteelweekend 2014

NMLK40up All-in Kerst Kasteelweekend 2014

Overijssel
18.00 - 18.00

Deelnemers 41 / 41

Datum:
Woensdag 24 dec - vrijdag 26 dec 2014 2014-12-24T18:00:00+01:00Nieuwe Mensen Leren Kennen
Plaats:
Overijssel - Overijssel
Deelnemers:
Min. 20 - max. 41

Deelnemers 41 / 41

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Uitleg kosten:
Early bird NMLK40up Leden:
* 1 - 10 deelnemers € 159,
* 11 tot 20 deelnemers €169,
* 21 tot 30 deelnemers €179 ,
* 31 tot 40 deelnemers € 189
* Proefleden en intro's €249,-.
 

Omschrijving

1 minuut filmpje van de accommodatie en deelnemers aan eerdere NMLK40up weekenden

Ben je nog nooit met een weekend mee geweest?
De meeste Nieuwe Mensen die meegaan naar dit weekend zijn nog nooit met een NMLK weekend mee geweest. De andere helft kent elkaar via eerdere activiteiten Samen komen ze terecht in een open sfeer omdat mensen het hier leuk vinden om Nieuwe Mensen te leren kennen en om samen een leuke tijd te beleven. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers. NMLK Organiseert met succes al 10 jaar weekenden met Nieuwe Mensen.

Ga je mee naar NMLK40up Kerst Kasteelweekend All-in? 24 - 26 december
Ons recent verbouwde Kasteel/Klooster beschikt over authentieke stijlvolle ruimten met o.a bar, loungeruimte, 4 hectare eigen bos met speelveld, zonneterras en hottub. De nieuwe comfortabele 2/3 persoons hotelkamers hebben allemaal losse éénpersoons boxspring bedden (geen stapel) met eigen douche en toilet. Dit NMLK40up Kasteelweekend is all-in, dus inclusief alle dagen ontbijt, lunch, vers bereide diners, snacks, alle drankjes (ook alcoholische en sterke drank) en dansavonden met DJ. Oja, en natuurlijk een gezellig Kerstvuur.

Wie gaan ermee?
Communicatieve nieuwe mensen in de leeftijd 40 - 59 jaar. De meeste mensen hebben een HBO/WO achtergrond, zijn single (geen voorwaarde) en zijn nog nooit met een NMLK-activiteit mee geweest. Je komt terecht in een open sfeer omdat de andere helft vaak al wel enkele mensen kent via eerdere activiteiten. Bij NMLK40up staat iedereen open om Nieuwe Mensen te leren kennen en om samen leuke tijd te beleven. De verhoudingen man/vrouw is bijna altijd zo goed als gelijk en er is plek voor maximaal 40 tot 50 deelnemers. NMLK Organiseert met succes al 10 jaar weekenden met Nieuwe Mensen.

Image
Bekijk meer foto's van NMLK40up Weekenden op onze Facebookpagina


Activiteit mogelijkheden:
Vrijheid blijheid' is het credo. Of je in een weekend actief wilt zijn of alleen maar wilt relaxen, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Je kunt meedoen aan diverse activiteiten zoals de winter Kerstparade (Slagharen), karten, wellnessbezoek, mountainbiken of wandelen in het schitterende natuurgebied vechtdal, Het Kasteel beschikt over een knusse loungeruimten met bar en een eigen hottub waar we gezellig kunnen chillen. En in de avond gaan de voetjes van de vloer op de muziek van de DJ. Een overzicht met alle activiteiten wordt zichtbaar voor alle deelnemers.

Kosten
Misschien heb je wel gemerkt dat de prijzen van NMLK40up weekenden vele malen lager liggen dan elders. Dit heeft twee redenen: De eerste is dat jij NMLK40up Lid bent en de tweede omdat NMLK vrijwilligers het leuk vinden om dit soort weekenden te organiseren. Niet leden (intro's vrienden/vriendinnen) betalen de normale prijs.

Image
Bekijk meer foto's van NMLK40up Weekenden op onze Facebookpagina


Samen reizen!
Natuurlijk hoef je niet alleen te reizen! NMLK is een uitgaanscommunity waar mensen het zelfs leuk vinden om samen te reizen. Plaats een samen reizen reactie in deze activiteit en een carpool afspraak is zo gemaakt. Dit is zeer gebruikelijk bij NMLK en werkt altijd!

Inclusief:Niet inbegrepen:

• 2 overnachtingen in authentiek kasteel/klooster
• alle dagen vers bereide diners, ontbijt en lunch(pakket)
• alle drankjes (ook alcoholische en sterke dranken)
• dansavonden met DJ
• borrelhapjes en snacks
• kerstvuur
• hottub

• reis naar de accommodatie (samen reizen!)
• eventuele activiteiten
• linnengoed (handdoek, hoeslaken, eenpersoons dekbedovertrek en kussensloop)


Enkele reacties van het laatste NMLK40up weekend:



Frank1969: "Het was een super weekend en wil graag iedereen bedanken voor hun gezelligheid. Speciale dank voor het team die dit mogelijk heeft gemaakt. Het eten was echt super lekker en heb genoten van de activiteiten en de leuke gesprekken. Tot ziens allemaal Smile"
Marjoleine1963: "Hier sluit ik mij volledig bij aan, ik heb genoten, een weekend met een gouden randje!!!!"

Henryvv:": Mee eens!! Iedereen (geen uitzondering) bedankt voor de gezelligheid/goede gesprekken enzovoort. Ben er helemaal blij van geworden Smile !"

Jacoline: "Helemaal mee eens, kwam vol energie weer thuis."

Stel een vraag