Dit event is al begonnen/geweest.

Rau Maashorst Healthy Fest

Rau Maashorst Healthy Fest

Uden
09.30 - 15.30

Deelnemers 1 / 8 (min. 4)

Plaats:
Uden - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 1 / 8 (min. 4)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 35,25
Uitleg kosten:
35,25 kost een ticket (incl. 4 workshops & lunch)
 

Deelnemers 1 / 8

Minimaal 4

Omschrijving

Svp pas aanmelden als je ook een ticket hebt gekocht.

Zondag 21 april 2024 vindt de 2de editie van het RAU Maashorst Healthy Fest plaats. Een dag vol workshops en inspiratiesessies op het gebied van sport, vitaliteit, mindfulness, voeding en meer. Deze editie wordt nog mooier en groter dan de eerste. Dus mis hem niet!

Het RAU Maashorst Healthy Fest is een initiatief in samenwerking met inmiddels ruim 25 andere aanbieders uit de gemeente Maashorst en omstreken. De aanbieders hebben een gemeenschappelijke missie: het stimuleren van een gezonde levensstijl, die bijdraagt aan een vitaal lichaam en vitale geest. Het event wordt georganiseerd door vrijwilligers. Door middel van lokale sponsoring en subsidie houden wij het tarief zo laagdrempelig mogelijk.

Deelnemers kunnen vier verschillende workshops of inspiratiesessies naar eigen keuze volgen, inclusief een gezonde lunch (inbegrepen). Wie zin heeft in ontspanning en bezinning, schrijft zich in voor bijv. yoga, ademhaling, mindwalk of qi gong. Wie zin heeft in een dagje fanatiek sporten, doet mee aan bijv. squat & deadlift clinic, targetsprint, bootcamp of boksen. Diverse inspiratiesessies vinden plaats op het gebied van o.a. voeding, slaap, overgewicht, stress en het aangeven van grenzen. Ook worden er massages gegeven en kunnen er dans- of schilderworkshops gevolgd worden. Kortom: voor ieder wat wils en zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast wordt er een lekkere en gezonde lunch verzorgd en begeven we ons in echte festivalsferen met livemuziek, een chill out area, en nog veel meer.

Een Healthy Fest ticket geeft de hele dag toegang tot het festival, inclusief deelname aan 4 workshops naar keuze en inclusief een lekkere en gezonde lunch. Een aantal weken voor het event zal het definitieve programma bekend worden gemaakt en wordt de inschrijving van de workshops geopend. Hiervoor ontvang je tegen die tijd een mail met een link en meer informatie.

Stel een vraag