Dit event is al begonnen/geweest.

Wandelen Heemskerk / Wijk aan Zee 15 km

Wandelen Heemskerk / Wijk aan Zee 15 km

Heemskerk
11.00 - 16.00

Deelnemers 6 / 12

Plaats:
Heemskerk - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 12

Deelnemers 6 / 12

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 1,80
Uitleg kosten:
Duinkaart ter plaatse zelf kopen bij de automaat of digitaal via de website van PWN.
 

Omschrijving

We gaan een afwisselende uitgezette PWN route lopen van 15km door het bos en het duinlandschap. De route gaat voornamelijk via zandpaden en soms wordt er een stuk fietspad meegepakt.

Update:

Beste mensen,

Ik stel voor dat de mensen die vooraf koffie willen drinken, zich om 10.45 verzamelen bij De Patatoloog (http://www.depatatoloog.nl/) . We kunnen dan om 11.15 vanaf De Patatoloog starten met de wandeling. Het parkeerterrein naast De Patatoloog is alleen voor gasten, aan de overkant van de weg bij de stoplichten ligt een groot gratis parkeerterrein van het PWN. De blauwe P-borden wijzen de weg (vanaf Heemskerk linksaf bij de stoplichten en vanaf Castricum na de bocht rechtsaf bij de stoplichten). De Connexxion bus heeft haltes bij De Patatoloog. Mensen die vooraf geen koffie willen drinken, kunnen zich ook verzamelen bij de startpunt van de route bij het parkeerterrein.

Bij Wijk aan Zee wil ik de route verlaten om daar in gezamenlijk overleg even wat te drinken en/of te eten. Op circa 500 meter van de route bevinden zich een drietal gelegenheden. Café de Zon (http://www.cafedezon.com/) , Restaurant ’t Visserhuys (http://tvissershuys.nl/) of Café bar Efes (http://www.inspirar.nl/efes/) .We kunnen eventueel ook een kijkje nemen bij het jaarlijkse schaaktoernooi op de grote weide van Wijk aan Zee (http://www.tatasteelchess.com/). Het kan zijn dat het i.v.m. het schaaktoernooi druk is in de lokale horeca.

We lopen een gemarkeerde route en eventuele te laatkomers kunnen de oranje pijltjes volgen.

Stel een vraag