Dit event is al begonnen/geweest.
Party & Nightlife

Groot tuinfeest met partyband Friction & Bbq

Groot tuinfeest met partyband Friction & Bbq

Organisator: TomTom
Vianen
15.00 - 23.00

Deelnemers 20 / 30

Plaats:
Vianen - Utrecht
Deelnemers:
Min. 3 - max. 30

Deelnemers 20 / 30

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Gage band + onkosten locatie
 

Omschrijving

Ik heb de eer en het genoegen ook 20 mensen te mogen uitnodigen voor een groots tuinfeest (ca 100 gasten) in de mooie tuin van locatie “Bolgarije”

Partyband Friction zorgt voor de muzikale aankleding met een uitgebreid repertoire van luisterliedjes via swingende rock tot dance-classics. Garantie voor een flink feest!

De band start rond 15.00 uur dus kom ruim op tijd om je te installeren, je drankjes en hapjes koud te leggen, elkaar te begroeten en een goed plekje te zoeken!
De parkeermogelijkheden op het erf en de directe omgeving zijn beperkt. Spreek vooral af om samen te rijden of kom op de fiets.

De toegang is 15€ en op naam; eerst ná ontvangst van je betaling ben je ook werkelijk aangemeld.

Voor koffie, thee, wat knabbels en een watertje met fruit wordt gezorgd. Neem verder je eigen hapjes en drankjes mee en deel met elkaar. Om dit te bewaren zijn er een koelkast en koelboxen.
Als je wilt kun je na afloop van het het concert meedoen met de BBQ. Breng zelf mee wat je op de barbecue wilt leggen, je kunt dat ook bewaren in de koelkast of koelboxen. Wij zorgen voor brood en sausjes bij de bbq.

Krijg je deze uitnodiging, meld je dan meteen aan en om er zeker van te zijn dat je op de gastenlijst komt, volg je de verdere instructies.

Tips:
Hou er met je schoeisel rekening mee dat het een tuinfeest is, hoge hakken zijn echt onhandig.
Er zijn stoelen, bankjes, krukken, kussens, een boot en een trampoline om op te zitten, toch vast onvoldoende om voor iedereen een zitplek te garanderen. Maar ja het is een dansfeest ook...

De organisatie van “Party en More” ontmoet jullie graag op 26 juni
  •      26 May om 19:17 Utrecht
    Wie wil er samen reizen? ik kom dan die week terug van fietsvakantie en nog geen fiets waarschijnlijk. woon in bunnik

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag