Dit event is al begonnen/geweest.

Kinky Boots The Musical

Kinky Boots The Musical

Breda
20.00 - 22.00

Deelnemers 7 / 8

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 8

Deelnemers 7 / 8

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 29,95
Uitleg kosten:
Ticket voor de musical a.u.b. overmaken VOOR 1 FEBRUARI met vermelding van je NMLK naam en vermelding Musical. TIP : zet een betaling reminder in je agenda
 

Omschrijving

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical, gebaseerd op het waargebeurde verhaal uit de gelijknamige speelfilm, erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. De fabriek produceert met name ouderwetse saaie herenschoenen en stevent af op een faillissement.

Maar dan leert Charlie de uitgesproken Simon kennen. Deze grote en opvallende jongeman blijkt door zijn vader te zijn opgevoed om professioneel bokser te worden. maar gaat liever door het leven als de flamboyante dragqueen Lola. Samen bedenken ze een absurd plan...Om de fabriek te redden storten Charlie en Lola zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn.

Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. Al helemaal niet als Lola haar gevolg meeneemt naar de fabrieksvloer. Deze zes “Angels” stuk voor stuk “dames” weten van wanten. Dat de stoffige personeelschef en andere oud gediende hier op zijn zachts gezegd enorm aan moeten wennen laat zich raden. En dit alles ook nog eens onder enorme tijdsdruk.

Lukt het Charlie en Lola om iedereen achter zich te scharen en de nieuwe laarzencollectie vóór de Milaan Fashion week af te krijgen?
Een met prijzen overladen feel-good Broadwayhit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en met muziek van wereldster Cyndi Lauper.

Ik heb 8 gereserveerde plekken met korting (oorspronkelijke prijs € 52,00) 1e rang naast elkaar, dus we zitten allemaal gezellig bij elkaar.

Stel een vraag