Dit event is al begonnen/geweest.

Comedy Night Breda

Comedy Night Breda

Breda
20.30 - 22.45

Deelnemers 7 / 10

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 10

Deelnemers 7 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Entree voor comedy show contant te betalen aan de kassa bij binnenkomst
 

Omschrijving

De vorige editie was enorm hilarisch gaat deze avond het overtreffen ? We zullen het gaan zien.

In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en bruisende cafésetting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken op gevatte wijze de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremony (MC). Vandaag is dat MARIEKE PEPER, een charmante en vrolijke comédienne die al snel de sympathie van het publiek wint en de zaal naar haar hand weet te zetten.

Ook dit keer zijn er weer twee toppers voor de pauze. We stellen ze even aan je voor:

KOR HOEBE won het Studenten Cabaret Festival in Amsterdam en speelt sindsdien met zijn comedy acts en cabaretshows het land plat. Vandaag zijn debuut in Publieke Werken en dat zullen we weten!

Dan hebben we ook nog: PAUL SCHOOLDERMAN. Paul heeft zeer gevatte en originele humor die lekker schurend kan zijn. Hij speelt graag met taboes en vooroordelen en zoekt daarin graag de grens op....

De headliner is de nieuwe verrassing van het cabaret: FELIX HEEZEMANS. Deze Brabander werd Publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival nadat hij daarvoor al de Comedy Slam en de Culture Comedy Award won. Zijn energieke stijl gaat gepaard met hilarische verhalen en vlijmscherpe grappen die altijd uitnodigen tot dankbaar applaus en keiharde lach. Een topcomedian met veel fantasie en originele absurde humor.

Stel een vraag