Bekijk 1776 activiteiten in 2015!

Activiteiten

Wie zijn die nieuwe mensen?

Sportievelingen, cultuurliefhebbers, feestbeesten, filosofen, natuurliefhebbers... Hier vind je ze allemaal. Communicatieve mensen (HBO+) die samen onbetaalbaar nieuwe ervaringen willen beleven met nieuwe mensen. Samen de stad (her)ontdekken en nieuwe hotspots bezoeken... Samen ervaringen delen en plezier beleven... Door de grote hoeveelheid en diversiteit aan activiteiten ontmoet je altijd nieuwe mensen met dezelfde interesses bij jou in de buurt. 

Nieuwste mensen

NMLK in de media

NMLK40up is de grootste in ontmoeten en beleven! NMLK wordt als fenomeen veel besproken door de verschillende media. Bekijk de vele media uitingen over bijvoorbeeld de grootste Picknick van de wereld (Vondelpark), sneeuwballengevecht, Flashmobes/splashmobs en meer... Het nieuwe ontmoeten!

Media

Ontmoeten & Beleven!

Onze missie is mensen verbinden in real life. Het échte ontmoeten! Aanmelden kan alleen met een herkenbare foto en ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd. En om de kans op gelijkgestemden nog groter te maken hanteren we twee leeftijdscategorieën: NMLK (25 - 45) jaar en NMLK40up.nl 40 - 55 jaar.

Leeftijden