Dit event is al begonnen/geweest.

Go Toyota Experience

Go Toyota Experience

Raamsdonksveer
10.00 - 17.00

Deelnemers 1 / 4 (min. 2)

Plaats:
Raamsdonksveer - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 4

Deelnemers 1 / 4 (min. 2)

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
consumptie's op het festival terrein.
 

Deelnemers 1 / 4

Minimaal 2

Omschrijving

Ik heb vier vrij kaarten kunnen bemachtigen voor de Toyota Experience in Raamsdonkveer.

Je kunt rijden in enkel Toyota en Lexus modellen, in het Toyota World museum de geschiedenis van Toyota beleven of ervaren hoe is het is om met de vooruitstrevende Mirai te rijden op waterstof. Stuur een rondje in de Toyota Gazoo Racing simulator en VR-omgeving, maak kennis met de nieuwe Toyota Prius Plug-in en bZ4X of beleef een offroad avontuur op ons 4 x 4 terrein in de Hilux en Land Cruiser.

Eén event, acht werelden
Het festivalterrein is onderverdeeld in acht unieke werelden: Sports, Adventure, Olympics, Paralympics & Special Olympics, Innovatie, Fun for Kids, Heritage en een Toyota en Lexus showroom in onze Koepel. Je kunt natuurlijk ook rijden in diverse Toyota en Lexus modellen. In welke wereld je je ook onderdompelt, er is altijd van alles te beleven. Van allerlei leuke activiteiten tot speciale verrassingen, muziek en heerlijke zomerse hapjes en drankjes.

Sports: de ultieme prestaties
Op het event kun je de sportauto’s van Toyota bekijken, zoals de volledige Toyota Gazoo Racing range. Kom kijken naar de GR SPORT uitvoeringen van de Corolla Hatchback, Corolla Touring Sports, Toyota C-HR, Toyota Hilux, Yaris Cross en Yaris. Daarnaast zijn ook de GR Yaris, GR86 en GR Supra te bewonderen. Stap in de botsauto’s, neem plaats in de GR simulator of VR-omgeving en laat zien hoe snel je bent. Of bekijk de levensgrote replica van de TS050 HYBRID. De auto waarmee Gazoo Racing veel successen heeft geboekt in het World Endurance Championship.

Stel een vraag