Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Dansjevrij Amersfoort

LAST MINUTE: Dansjevrij Amersfoort

Amersfoort
19.50 - 23.15

Deelnemers 2 / 6

Plaats:
Amersfoort - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 2 / 6

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 18,85
Uitleg kosten:
Toegang incl voorafgaande workshop, water, thee, fruit en kn
 

Omschrijving

Welkom bij DansJeVrij! in Amersfoort. Een feestelijke dansavond waar je kunt genieten van jouw eigen dans, speelse spontane ontmoetingen en afwisselende, ook uitdagende muziek. Dans met jezelf, de ander en met de vloer. We beginnen vaak met een workshop van een uur, die kan helpen om jouw dansexpressie te verrijken.

Zaterdagavond 6 mei weer DansJeVrij! Met eerst een workshop 'Luisteren naar de informatie in 'bodily space' met Kees Lemmens tot 21u. We beginnen om 19:50 uur.

In deze workshop gaat Kees Contact Improvisation en dans-techniek benaderen vanuit een diep luisteren naar de informatie in 'bodily space'. En, als we er komen, kunnen we ons afvragen tot waar de ruimte van ons lichaam reikt.

Vanaf 21u is het bewegen, ontmoeten, verstillen, even los gaan, kortom... jouw dans dansen op de muzikale keuzes van DJ Reinier 'outside the box'. Afwisselende muzikale pareltjes die je benen in beweging zetten. Muziek die het oor streelt of je hart raakt en soms verrassend anders is.

De DansJeVrij!-avond eindigt rond 23.15u.
De zaal gaat open vanaf 19.35 uur en dan klinkt er al rustige muziek.

Graag reserveren via Hipsy.nl.

Ken je bijzondere muziek die je graag wilt horen op onze dansavond? Stuur je muzikaal verzoek naar ons mailadres.

We dansen in de Danswerkplaats in Amersfoort. Lees via deze link de tips voor parkeren of zie de looproute vanaf het station.

Entree voor de hele avond is €18,50* als je vooraf reserveert en betaalt. Kom je na de workshop, betaal je €16*.
*) Exclusief betaalkosten.

Dansvloer-code DansJeVrij!
Op de dansvloer wordt niet gesproken. Social-talk kun je in de loungeruimte doen. Wanneer je een keer hebt meegemaakt hoe mooi het is wanneer je bij verstilde muziek alleen de muziek (en schuifelende voeten) hoort, dan begrijp je vast waarom we dit vragen.
Voor wie even wil zitten en praten is er buiten de zaal hiervoor gelegenheid met knabbel en thee/water.
We dansen op blote voeten (of dansschoenen met zachte zool). Laat de muziek spreken in de danszaal, dus graag 'social talk' buiten de danszaal. En wil je tijdens de dansavond even zitten, blijf in de dansenergie en ga in de danszaal langs de kant zitten, dat kan altijd!
  •     04 May om 20:02 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     04 May om 19:58 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag