Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Escape Room

LAST MINUTE: Escape Room

Elst
14.00 - 16.00

Deelnemers 12 / 13

Plaats:
Elst - Gelderland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 13

Deelnemers 12 / 13

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 27,50
Uitleg kosten:
Kosten escaperoom, afhankelijk van aantal deelnemers.
 

Omschrijving

LET OP!
Wegens grote belangstelling voeg ik een extra kamer (kamer 2) toe en breid ik het aantal deelnemers uit. Indien gewenst kan er morgen vooraf gewisseld worden van kamer onder de deelnemers. Optie tot 18:45uur. Lees ook even “de voorwaarden” in deze tekst onder de uitleg van kamer 2.


Kamer 2 (Max 6 deelnemers):

ZOMBIE APOCALYPSE:
Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor dat nietsvermoedende burgers veranderen in bloeddorstige wezens. Binnen een maand na de virusuitbraak is al meer dan 90% van de wereldbevolking geïnfecteerd. En dit aantal loopt alsmaar op. De overlevenden, de “Survivors”, leven in angst met onbeantwoorde vragen: Hoe is deze ziekte ontstaan? Waar komt de virus vandaan? En is er een tegengif hiervoor?

Verlaten laboratorium
Daar staan jullie dan, een groep Survivors, in een verlaten laboratorium. Dit is de plek waar het allemaal is begonnen. Het virus dat de zombie uitbraak veroorzaakte zag in dit lab het levenslicht.

Een groep briljante wetenschappers waren bezig om een nieuwe medicijn te ontwikkelen die gebaseerd is op virotherapie. Dit experiment liep echter helemaal uit de hand, met alle desastreuze gevolgen van dien. Men raakte de grip op het virus volledig kwijt. Deze muteerde in een compleet nieuwe levensvorm die mensen in zombies veranderde. Met man en macht was er getracht een tegengif te synthetiseren. Maar net op het moment dat het anti-virus was voltooid werd de laboratorium overrompeld door zombies.

Nu zijn jullie hier in het verlaten laboratorium op zoek naar het medicijn. Volgens de zombieradar duurt het nog maar 75 minuten totdat de volgende zombie-invasie het gebouw binnendringt.

Lukt het jullie om vóór die tijd het anti-virus te vinden en zo de mensheid te redden?

========
We gaan een escaperoom spelen met minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers. Kosten variëren van €21-€27,50 afhankelijk van het aantal deelnemers. Wat je evt teveel betaald hebt stort ik achteraf terug.
Ik heb een optie tot 18:45 uur zaterdagavond; bij minimaal 4 deelnemers gaat de activiteit door. Geef je alleen op als je ook zeker meegaat. Daarom direct aanbetalen.
Na het spel kunnen we nog gezellig nakletsen en een drankje doen aan de bar. Gratis parkeren voor de deur of 5 min. lopen vanaf het station.
Duur escaperoom is 75 minuten. Eindtijd is indicatie.

Kom op tijd! Je kunt later niet meer aanhaken. As je te laat bent kan ik je kosten helaas niet restitueren.

Kamer 1 (eerste 7 aanmeldingen):
Pandora’s box:
Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen zitten vol kwaad tegen de mensheid. Er zal veel angst ontstaan als de doos in de verkeerde handen valt. De doos weggooien is te gevaarlijk. Hij mag nooit gevonden worden door kwaadwillende mensen.

Jaren heeft hij de doos bewaakt. Nu is het tijd om de doos door te geven aan de volgende waardige bewaker. De tijd dringt want hij weet dat er mensen zijn die ten koste van alles de doos in bezit willen krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat ze erachter komen dat hij de doos heeft. Hij moet de doos verstoppen. En alleen waardige mensen die de opdrachten kunnen vervullen, zullen de doos van Pandora vinden.

Hij glimlacht en dacht aan zijn eigen zoektocht naar de doos. Een mooie spannende ervaring die hij nu gaat delen met de volgende generatie avonturiers.

Ben jij daar één van?
  •     29 July om 15:52 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 15:10 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 14:50 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 14:44 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 14:43 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 11:02 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 10:53 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 10:34 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 10:26 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     29 July om 10:22 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag