Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Last minute Blote-voeten-dans in Eindhoven

LAST MINUTE: Last minute Blote-voeten-dans in Eindhoven

Eindhoven
20.00 - 00.30

Deelnemers 2 / 20

Plaats:
Eindhoven - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 20

Deelnemers 2 / 20

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 7,00
Uitleg kosten:
Bij bestelling betaal je 7 euro digitaal, aan de deur kan ook contant en dan is de prijs 8,50 euro.
 

Omschrijving

@FABu28z is een sprankelend blote-voeten-dans én ontmoet feest voor alle paradijsvogels van Eindhoven en de rest van de wereld.

Ooit, in de jaren '70 van de vorige eeuw, zijn deze dansavonden begonnen als de swing-avond van Spiritueel Centrum Aquamarijn in Eindhoven. Er werd al op blote voeten "Esctatic" gedanst voordat het een naam had! Na sluiting van Aquamarijn in 2019 is de dansavond door een aantal vrijwilligers opgepakt en ontstonden er blote voeten dans feestjes op verschillende locaties.

Inmiddels zijn we geland bij Wijkcentrum FAB28 in Eindhoven en gaan we vanaf september 2023 regelmatig mooie dansfeesten organiseren met DJ Zindag! en een vriendelijke entree-fee van 7 euro.

DJ Zindag!, Wiel van Hees, was vele jaren Resident DJ in Aquamarijn en draait op diverse festivals, biodanza- en massage retreats. Hij draait al vanaf zijn 14e plaatjes en doet dat nog steeds: Een eclectische set van Deep, Organic House met authentieke Mantra tunes, Tribal beats en Club Sounds.

Wij hebben zin om te dansen. Kom je ook? Bestel dan nu je ticket online.

@FABu28z (spreek uit: @fabulous) is een initiatief van Zindag! in co-creatie en gehost door Danielle Horsten van Wijkcentrum FAB28 in EIndhoven, ondersteund én geïnspireerd door onze trouwe gasten en prachtig dansers, die ook als vrijwilliger van elke avond een mooie warme beleving maken.

Er is voldoende gratis parking, drankjes (ook alcoholische) zijn verkrijgbaar aan de bar en het praatgedeelte van onze ruimte. Er is een sfeervol buitenterras met vuurhaarden (en asbakken)
Vrijdag 22 september 2023 om 20:00 tot zaterdag 23 september 2023 om 0:30
  •     22 September om 18:57 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     22 September om 18:17 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag