Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Sonsbeek park open

LAST MINUTE: Sonsbeek park open

Arnhem
12.00 - 19.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 10

Plaats:
Arnhem - Gelderland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 10

Deelnemers 6 / 10

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Neem een kleedje mee, hapjes en drankjes mag je ook meenemen.
Er wordt muziek gemaakt en als je wil, kun je ook dansen. Ik wel😊

Wat kun je verwachten.
Een mix van pop, singer-songwriter, indie en Americana. Onze nummers zijn geïnspireerd door bands als U2, the National, Linking park, Ed Sheeran, the Beatles, the Eagles en nog vele anderen. Naast eigen muziek spelen ze ook veel covers en maken van bekende nummers een geheel eigen akoestische versie.

Elaine
Donkere synths, warme gitaar- en pianoklanken, persoonlijke en eerlijke teksten, catchy melodieën en nostalgische koortjes en harmonieën. Ze schrijft Nederlandstalige liedjes over opgroeien en alles wat daarbij komt kijken en stelt in haar muziek vragen waar misschien geen concrete antwoorden op zijn. Ze omschrijft haar stijl als verhalende alternatieve pop.

Mips
Singer-songwriter Myrthe van Dok – spelend onder de naam Mips – is een alleskunner. Ze studeert, organiseert en speelt en we kregen een bijzonder antwoord op wat de droom is van deze muzikant. Het Indian Summer Festival? Lowlands? Paradiso? ‘Ik zou het liefst bekend worden vanwege baanbrekend onderzoek binnen de biologie,’ is het verrassende antwoord. Myrthe is namelijk student in Wageningen waar ze ontwikkelingbiologie studeert. Ze heeft altijd een fascinatie gehad voor de natuur en dan zit je in Wageningen én bij ons op de Ronde Weide op de goede plek!


De Nachtelijke Escapades
Gelukkig kunnen ze dit jaar nog eens komen! De Nachtelijke Escapades is die frisse, 5-koppige band uit Leiden die met een goede dosis humor en dichterlijke kunsten hiphop, funk, jazz en ska invloeden aan elkaar verbinden. Dit resulteert altijd weer in energieke concerten en een gegarandeerd feestje.


Joris Linssen & Caramba
Joris Linssen & Caramba is de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen. Sinds 2008 toert de groep met theatervoorstellingen langs de schouwburgen. Ook spelen ze concerten op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties. Caramba staat bekend om de puurheid, het aanstekelijke enthousiasme, de samenzang en de persoonlijke verhalen. De band werd opgericht in 1999 en bracht 8 cd's, 2 dvd's en een lp uit. In 2019 werden twee series over de band uitgezonden op vier regionale tv-zenders.

Soundience
Soundience uit Arnhem werd in een recensie omschreven als een “eigenzinnige band die swingt, schreeuwt, fluistert en verleidt”. De band maakt melodieuze rock met invloeden uit de blues en funk met catchy koortjes en heeft een dijk van een leadzangers in huis. Als invloeden van de band worden o.a. genoemd: Led Zeppelin, Rival Sons en The Black Crowes.
  •     08 July om 07:15 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 July om 18:28 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 July om 18:14 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 July om 16:56 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag