Dit event is al begonnen/geweest.

Namiddag bordspellen spelen in horeca gelegenheid

Namiddag bordspellen spelen in horeca gelegenheid

Breda
15.45 - 19.00

Deelnemers 4 / 4

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 4

Deelnemers 4 / 4

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Hapjes en drankjes die je zelf gebruikt in de horeca
 

Omschrijving

Gezellig om samen in een horeca gelegenheid het bordspel "de taveernen van de oude stad" en/ of Kwakzalvers van Kakelenburg te spelen. We kunnen samen afstemmen welke we als eerste spelen.

De horeca gelegenheid is prima bereikbaar met de auto maar erg lastig met het openbaar vervoer. Parkeerplaats is op loopafstand bij het naastgelegen recreatiegebied. Leuk om samen met een hapje en een drankje gezellig bordspellen te spelen.

De Taveernen van de Oude Stad is een deckbuildingspel over elkaar beconcurrerende herbergen, waar drinkebroers en edellieden hun biertjes en borrels drinken. De spelers zijn waard in hun eigen etablissement en proberen door juiste investeringen hun kroeg de beste van de oude stad te maken.

Iedere ronde werpen en kiezen de spelers dobbelstenen en geven deze door aan hun buurman. De dobbelstenen bepalen welke bieren je tapt en uitschenkt. Schenk je je vaste gasten aan de bar weer in of kies je die rijke stinkerd daar in de hoek?

In Kwakzalvers van Kakelenburg wordt het beproefde deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire push your luck-mechanisme.
Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. Maar pas op: een paar knalerwten en de hele drank ontploft! Het is dus beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om zo met de opbrengst ervan kostbare ingrediënten aan te schaffen. Zo vult de voorraadbuidel zich met steeds meer nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank wellicht nog beter wordt en meer punten oplevert.
  •     01 March om 18:55 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     28 February om 08:02 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     24 February om 12:09 Zeeland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 February om 13:23 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     14 February om 13:19 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     14 February om 06:43 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag