Dit event is al begonnen/geweest.

Peelpop

Peelpop

Boekel
18.00 - 02.00

Deelnemers 1 / 20 (min. 5)

Plaats:
Boekel - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 5 - max. 20

Deelnemers 1 / 20 (min. 5)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
Kosten ticket.
 

Deelnemers 1 / 20

Minimaal 5

Omschrijving

Peelpop, het gezelligste en eerste tributefestival van het zuiden.
Zorg dat je er zaterdag 24 februari bij bent!
De organisatie van Peelpop heeft, met behulp van vele vrijwilligers, Nia Domo aan de Sint Agathaplein in Boekel weer helemaal omgebouwd voor hun vertrouwde muziekfestijn. Op zaterdag 24 februari verschijnen er acht geweldige bands in twee verschillende area’s en zullen er in een derde zaal 70’s-80’s hits gedraaid worden.

In de rockarea zal er om 18.00 uur begonnen worden met de Boekelse formatie Black Pearl, a tribute to Pearl Jam. Dit optreden zal hun nieuwe zanger Bart Smulders gepresenteerd worden. Iron Maiden, één van de grootste hardrock bands allertijden, wordt vertolkt door Up the Irons. TOOL is een alternatieve metal band uit Amerika die zich onderscheid met hun eigen vette sound. Deze sound kun je live beleven op Peelpop gespeeld door Aenima uit België. Afsluiter in de rockarea is High Voltage met een show van de legendarische AC/DC. High Voltage speelt al jaren alle podia plat en herinnert het publiek aan een avond vol zwetende, pure rock-‘n-roll.

In de poparea wordt afgetrapt door Nina. Nina bestaat uit vijf energieke bandleden, allemaal met jarenlange band en podium ervaring. Ze coveren de grootste hits en een aantal wat onbekendere pareltjes van Nederlands beste rockzangeres: Anouk!

Totoly Live zal er alles aan doen om het publiek te geven wat ze willen, een verbluffend authentiek klinkend en stomend optreden. Totoly Live doet menigeen verbazen met de fantastische wijze waarop zij naast de grootste hits ook deep cuts van de legendarische Amerikaanse rockformatie TOTO vertolken.

Een feest bouwen kun je wel overlaten aan de Boekelse muzikanten van Kiek Uut! Vol passie brengen ze de aanstekelijke boer’n rock van hun Achterhoekse helden van Normaal. De swingende afsluiter van Peelpop 2024 is niemand minder dan Back to Blondie. De naam zegt het al, deze band brengt een ode aan de rebelse zangeres van Blondie, Debbie Harry, natuurlijk ondersteund door de solide muzikanten van Back to Blondie.

Nia Domo zal haar deuren om 18.00 uur openen en de laatste muzikale klanken gebracht door Back to Blondie klinken tot 01.45 uur, waarna Nia Domo om 02.00 uur haar deuren zal sluiten. Vanaf 21.00 uur start in de parkzaal een old skool drive inn show door het Let the good times roll team. Terug naar de jaren 70’s-80’s. Zowel de inrichting als de muzikale invulling.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag