Dit event is al begonnen/geweest.

Rondje Loosdrecht (varen over plas en Vecht)

Rondje Loosdrecht (varen over plas en Vecht)

Kortenhoef
10.30 - 17.00

Deelnemers 7 / 10 (min. 8)

Plaats:
Kortenhoef - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 8 - max. 10

Deelnemers 7 / 10 (min. 8)

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 20,00
Uitleg kosten:
Raming boothuur + bijkomende kosten. Een overschot wordt teruggestort
 

Omschrijving

In het weekend wordt prachtig nazomerweer verwacht. Ideaal om een mooie vaartocht te maken over de Loosdrechtse Plassen en een pittoresk deel van de Vecht met zijn buitenplaatsen en veel groen.

Kijk hier voor een impressie:
https://photos.app.goo.g...8EmmGvz4zJA

Vanaf Breukelen komen we langs Nieuwersluis, Loenen en Vreeland. Onderweg kunnen we aanleggen op een eilandje in de plas en/of bij een terras aan de Vecht om wat te drinken cq sanitaire stop (afhankelijk van mogelijkheden en beschikbare tijd). Via sluis het Hemeltje en het Hilversums kanaal varen we weer terug naar Loosdrecht.

Het is fijn als iedereen wat kleins te eten en te drinken meeneemt, geschikt om te delen. Aan boord is beperkte ruimte en helaas geen toilet, neem dus max. 1 tas mee en hou rekening met de weersverwachting voor geschikte kleding.

Kom op tijd zodat we niet hoeven te haasten om de sloep op tijd weer in te leveren. De tocht duurt een uurtje of 5 met misschien nog wat extra tijd voor pauzes en sluizen.

Bewolking en kans op een buitje nemen we voor lief, wordt de verwachting slechter dan kan ik annuleren en krijgt iedereen zijn geld terug. De beslissing valt vrijdag of uiterlijk zaterdagochtend.

Je kunt reserveren door je aan te melden en direct via Tikkie te betalen. Zodra er een wachtlijst ontstaat bestaat de mogelijkheid dat ik niet-betaalde aanmeldingen laat vervallen ten gunste van iemand op de wachtlijst.

Mocht je na betaling alsnog verhinderd zijn, dan kun je uiteraard je kaartje doorverkopen aan een andere NMLK-er.

Stel een vraag