Dit event is al begonnen/geweest.

Sonsbeek park open

Sonsbeek park open

Arnhem
13.00 - 19.00

Deelnemers 10 / 12

Plaats:
Arnhem - Gelderland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 12

Deelnemers 10 / 12

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 5,00
Uitleg kosten:
Eigen drank en hapjes mogen mee, wel fijn om iets te kopen
 

Omschrijving

Neem een kleedje en een rugzakje met gezelligheid. We gaan dansen of in ieder geval wat er op lijkt. Maakt niet uit hoe.

Wat kun je zien:
Vanuit de Nederlandse westkust maakt Yachtwerk muziek geïnspireerd door de West Coast sound uit de jaren ’70 en ’80. In hun korte bestaan wonnen de vier soul-rockers de Popprijs van Delft op Westerpop 2022. Klinkt als: Steely Dan, the Black Crowes


Jack Jarryd

Dat Jack Jarryd nu op ons podium staat, hebben we volledig te danken aan Phil Collins. De drums van de poplegende zorgden er namelijk voor dat Jack al op 6-jarige leeftijd wist: 'Ik ga drummer worden'. Geheel geïnspireerd door Phil Collins bleef dat ook voor Jack niet alleen bij drummen. Rond z'n twaalfde zat hij in z'n allereerste band en maakten de kleine rockers zich op voor een talentenjacht. Enige probleem: op de dag van de talentenjacht hadden ze nog steeds geen zanger. Het enige bandlid dat de tekst van Money For Nothing kende was Jack, dus drumde én zong hij die avond. Dat was het prille begin van Jack Jarryds zang- en drumcarrière.

Gewapend met zijn stem en zijn band, staat hij garant voor een ouderwets spectaculaire liveshow die laveert tussen frisse pop en meeslepende rock, gekenmerkt door strakke grooves, virtuoze solo’s en pompende 80’s synths.



Gus Walker

Gus Walker brengt frisse herkenbare alternatieve popmuziek met warme diepe reggae en hiphop beats als fundament. Met een flinke dosis liefde probeert hij zijn visie op de wereld en het leven te vertolken met Engelstalige liedjes waarin hij kritiek op mens en maatschappij niet schuwt. Gus probeert zijn boodschap met de wereld te delen door middel van muziek, videos en visual artworks. Hij wil de luisteraar vooral raken met energieke en oprechte liveshows door een sfeer van saamhorigheid te scheppen en in dat moment met elkaar het leven te vieren. Met zijn 7-koppige liveband zet hij een ijzersterke, bruisende liveshow neer.


Livingroom Heroes
Livingroom Heroes is een veelgevraagde band met haar wortels in Nijmegen en met een onvervalste sound van soulvolle Americana. Muzikanten die met groot gemak en vooral plezier tijdens hun live-shows hun enthousiasme en improvisaties laten zien en horen. Het warme, relaxte & soulvolle geluid roept herinneringen op aan mooie avonturen. Op pad gaan over de eindeloze vlaktes van het Amerikaanse continent. Je beleeft nieuwe avonturen op mooie dagen, dagen waarbij het leven je toelacht. Het zijn Days Well Spent.



BANDERA LATINA
Spetterende 6-persoonsformatie uit Arnhem, met een unieke mix van Spaanse-, Italiaanse en Zuid-amerikaanse muziek. Hét geluid van de zomer, zinderende Latin klanken van Bandera Latina. Maakt van ieder feest een spetterende fiësta! Al 25 jaar toonaangevend op het gebied van Latin en Mediterrane wereldmuziek in Nederland!

STARFISH
Voetjes in het zand, een biertje in je hand, je voelt het.. ; je bent op het strand! Met
hun zonnige cocktail van reggae, ska, pop en surfrock maken de jongens van Starfish er graag een feestje van. Met optredens met onder andere Will &
the People, Chef’Special & Sticky Fingers heeft de band al heel wat optredens op hun naam staan in binnen- en buitenland. Ook ItaIië, Frankrijk, Bonaire en Curaçao moesten er al eerder aan geloven. Met nummers als Sunburn
en No Rasta brengen ze de Sunny Vibes naar de Ronde Weide!

CASE CANDY
Case Candy is een eigentijdse en opzwepende funk/pop band: vrouwelijke rap & zang in combinatie met een solide basis van funkbased gitaarpartijen, vloeiende baslijnen en discogrooves. Hun unieke sound en songs zijn als een explosie in een banketbakkerij: kleurrijk en smaakvol. Denk hierbij aan Cory Wong meets Lizzo. Of zoals ze het zelf zeggen: Case Candy maakt je zo blij als een kind in de snoepwinkel.

CALLKOEN
De band Callkoen durft je één ding te beloven; als je ze live komt zien, dan wordt het een feestje. Met een enorm dansbare mix van reggae en ska weten ze iedereen vroeg of laat in beweging te brengen. De nummers zijn toegankelijk door invloeden vanuit de popmuziek, maar de mannen weten na zes jaar ook nog steeds te verrassen met hier en daar wat toevoegingen vanuit de ruigere hoek. Dit alles maakt Callkoen een ware live sensatie en een garantie voor een topavond!
  •     16 July om 10:18 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     15 July om 22:41 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     15 July om 10:21 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 July om 23:01 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 July om 21:00 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 July om 14:44 Overijssel
    heeft zich aangemeld.
  •     14 July om 10:21 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     13 July om 19:31 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     13 July om 13:41 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     13 July om 09:31 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag