Dit event is al begonnen/geweest.

Sound of Europe Festival (Dag 1)

Sound of Europe Festival (Dag 1)

Breda
19.00 - 23.30

Deelnemers 2 / 8

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 2 / 8

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 35,00
Uitleg kosten:
Kosten dagticket, va 30 maart €45. Ticket beide dagen €60.
 

Omschrijving

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april is er weer een propvolle vijfde editie van Sound of Europe, deze keer voor het eerst in het hart van Breda. Tot 29 maart kun je kaartjes kopen met vroegboek korting op www.sound-of-europe.nl.

Het muziekfestival met als subtitel Unexpected Crossovers, programmeert maar liefst 14 verschillende acts, allemaal op hun eigen manier vernieuwende én grensverleggend op de drie festival locaties in de binnenstad.

Aanraders? Keuze te over. Een selectie: Ambergris flirt met klassieke invloeden, Linda Fredriksson met impro, Dishwasher_ met groove, Wolfert Brederode met het Matangi strijkkwartet en Jan Galega Brönnimann met wereldmuziek. En wat te denken van maar liefst twee Nederlandse premières met de funk van Franse saxofonist Léon Phal, en de pop-beïnvloede Monsieur Mâlâ. Heel speciaal worden ongetwijfeld ook de optredens van de vocale acrobaat Andreas Schaerer en van de soul-, jazz- en funkzangeres Ntjam Rosie. Zij treedt aan met de formatie Licks & Brains. Samen, gaan ze ongetwijfeld het festival feestelijk afsluiten.
  •     27 March om 20:09 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag