Dit event is al begonnen/geweest.

Trek festival in het spoorpark

Trek festival in het spoorpark

Tilburg
17.00 - 21.00

Deelnemers 2 / 10 (min. 3)

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 10

Deelnemers 2 / 10 (min. 3)

Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 30,00
Uitleg kosten:
Wat je zelf eet en drinkt
 

Deelnemers 2 / 10

Minimaal 3

Omschrijving

pinonly
TREK-TILBURG
Tilburgse Bourgondiërs!

Het is bijna weer zo ver!

Ons geliefde Spoorpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt van 9 t/m 11juni weer omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Spoorpark.
Ik heb er TREK in!
  •     10 June om 10:01 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag