Dit event is al begonnen/geweest.

Chris Isaak en Danny Vera in 013

Chris Isaak en Danny Vera in 013

Tilburg
20.00 - 22.50
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 8 (min. 5)

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 5 - max. 8

Deelnemers 4 / 8 (min. 5)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 54,80
Uitleg kosten:
Entreegeld. Daarnaast nog de kosten voor de drankjes.
 

Omschrijving

CHRIS ISAAK
DANNY VERA
Al meer dan 3 decennia is Chris Isaak een wereldwijd bekende zanger en acteur. Met platina albums, GRAMMY-nominaties en uitverkochte zalen met zijn band Silvertone is hij niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Ook heeft hij voor meerdere blockbuster muziek gecreëerd, denk hierbij aan films zoals ‘The Silence of the Lambs’, ‘Eyes Wide Shut’, en ‘True Romance’.
Zijn wereldwijde hit ‘Wicked Game’ heeft in de Nederlandse top 40 op de 5e positie gestaan en is een van de grootste wapenfeiten van zijn carrière. Sindsdien heeft hij niet stil gezeten en heeft hij meerdere hitsingles uitgebracht.
Maak je op voor een bomvolle avond met zowel oude klassiekers als nieuwer materiaal!

Niemand minder dan Danny Vera zal als special guest de avond voor Chris Isaak openen! Danny is geen onbekende in Tilburg, hij behoorde namelijk tot de allereerste lichting studenten van de Rockacademie, samen met onder andere Jacqueline Govaert van Krezip en Floor Jansen. Net als zijn medestudenten is Danny uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse muziek, en zijn kenmerkende sound is niet meer weg te denken in het Americana genre.
Danny en Chris zijn geen onbekenden van elkaar, niet alleen heeft de gitarist van Chris Isaak meegespeeld op het nummer 'Hold On A While’, ook heeft Danny in 2010 al eens de show van Chris geopend in 013. Wij zijn klaar voor ronde twee en kunnen niet wachten om meegenomen te worden in een Roller Coaster aan emoties!
 •     27 June om 23:21 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     09 May om 19:49 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     06 May om 19:38 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     18 April om 17:16 Gelderland
  heeft zich aangemeld.

Stel een vraag