Dit event is al begonnen/geweest.

Goran Bregovic Balkanmuziek dansen Concertgebouw

Goran Bregovic Balkanmuziek dansen Concertgebouw

Amsterdam
20.00 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 8

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 8

Deelnemers 3 / 8

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 50,50
Uitleg kosten:
49 plus 1,50 transactiekosten
 

Omschrijving

Goran Bregović & de Wedding and Funeral Band

Dit wordt één groot (dans)feest met de 'Keizer van de Balkan'!

Voor dit sta-concert in de Grote Zaal van het Concertgebouw worden de stoelen uit de zaal gehaald. Het is feestelijke muziek van de Roma uit de Balkan. Goran Bregović nodigt altijd uit tot dansen!

Muzikale duizendpoot Goran Bregović ontwikkelde zich van rockster achter het IJzeren Gordijn in de jaren 1970 tot de wereldwijd geliefde ‘Keizer van de Balkan’. Met zijn Wedding and Funeral Band nodigt hij iedereen uit tot dansen met onweerstaanbare Balkan Brass: feestelijke en energieke muziek voor blaasorkest uit de Balkan. Bregovićs karakteristieke compositiestijl bestaat uit een mix van muzikale genres en lijkt ieder mens op aarde aan te spreken, ongeacht culturele achtergrond, geslacht, leeftijd of religie.

Goran Bregović en zijn Wedding and Funeral Band spelen nummers van het succesvolle album Three Letters from Sarajevo, een programma waarin klassieke muziek van christenen, joodse klezmermuziek en oriëntaalse muziek van moslims bij elkaar komen. Drie godsdiensten en drie culturen uit zijn geboortestad Sarajevo die hem hebben gevormd als mens en musicus.

Het concert begint om 20.00 uur en we verzamelen om 19.30. Na afloop is er de mogelijkheid om nog een drankje te drinken.

Ik heb 3 tickets gekocht voor 49 euro en totaal 4.50 transactiekosten. De eerste 2 deelnemers ontvangen van mij een tikkie van 50.50 euro. (49 + 1.50).
Overige deelnemers moeten zelf nog een kaartje kopen bij het Concertgebouw.
Het zijn ongeplaceerde plaatsen.
  •     19 July om 18:56 Flevoland
    heeft zich aangemeld.
  •     04 July om 00:25 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     08 June om 16:49 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag