Dit event is al begonnen/geweest.

Schater Cabaretfestival

Schater Cabaretfestival

Apeldoorn
17.00 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 6

Plaats:
Apeldoorn - Gelderland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
Kaartje
 

Omschrijving

Ik ben er nog niet geweest, maar hoor positieve verhalen hierover. Ik zag op de site dat de laatste tickets nu worden aangeboden, dus wil je mee.....twijfel niet!

Op zaterdag 20 april staat de humor centraal in Orpheus! SCHATER is hét cabaretfestival van Apeldoorn. De derde editie van dit festival laat je alle kanten van comedy zien: van kleinkunst, improvisatie, stand-up tot cabaret.
Er is in ieder geval cabaret-talent in overvloed, met de finalisten van Cameretten Festival, Leids Cabaret Festival en het Amsterdams Kleinkunst Festival. Maar dat is nog niet alles! Er is (speciaal)bier, lekker eten en swingende muziek van de band Groove 21 en een vinyl dj. We toveren onze foyer om tot heuse comedy club en een hilarische silent disco is te vinden in de Bijvoet & Holt foyer. Geniet van een sterk staaltje improvisatiecabaret van de mannen van Op Sterk Water, die de avond met een lach afsluiten.

Op SCHATER kun je gegarandeerd genieten van een avond lachen met je vrienden. Een avondvullend programma waarin jij zelf kiest hoe je m invult. Humor, hapjes en drankjes zijn er in ieder geval in overvloed!
SCHATER heeft een boordevol programma! Hieronder vind je wat SCHATER allemaal te bieden heeft. Bekijk de links hieronder voor de line-up tot nu toe. En er is meer! Ga los tijdens de Silent Disco, groove mee met de Vinyl DJ in Restaurant O55, je kunt lekker happen op de Food Market en doe mee met toffe interactieve games.

Ik heb geen idee van de eindtijd, 22.00 uur is een wilde gok.
  •     20 April om 12:56 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     13 April om 10:09 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     12 April om 18:34 Overijssel
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag