Dit event is al begonnen/geweest.

Voetgolf Fun

Voetgolf Fun

Gilze
14.00 - 16.30

Deelnemers 8 / 8

Plaats:
Gilze - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 8 / 8

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 13,50
Uitleg kosten:
Deelname aan Voetgolf Fun a.u.b. na aanmelden direct overmaken met vermelding van je NMLK naam en de vermelding Voetgolf
 

Omschrijving

Beste deelnemers de spanning is uit de lucht sport en spel mag in groepsverband tot 10 personen op 1,5 meter van elkaar. Dat betekent dat deze activiteit zonder kunst en vliegwerk gezellig als groep met elkaar gedaan kan worden.


Eindelijk is het zover voorzichtig kunnen we weer wat activiteiten gaan doen. En dat kun je doen op Hemelvaartsdag een mooie dag voor een potje voetgolf.

Wat is voetgolf zul je misschien wel denken ? De entourage van een golfbaan, waar je de holes niet bespeelt met je golfclub, maar met je voeten en een voetbal. Op de golfbaan liggen de holes al voor je klaar met een diameter van maar liefst 53cm! Op het NK Footgolf is al gebleken dat dit spel niet zo gemakkelijk is als je denkt. Het vergt veel inzicht en precisie.

Maar eenmaal die Goal-in-One gemaakt, dan heb je de smaak te pakken. Voetgolf kan beoefend worden door jong en oud, man of vrouw, wel of geen voetbalervaring! Je hoeft jezelf niet in een sportief outfit te hijsen maar trek wel even sportieve schoenen aan zodat je makkelijk tegen de bal kunt schoppen.

Er wordt gespeeld met groepjes van 2 personen je gaat een parcours met 18 holes aflopen. De totale speeltijd zal ongeveer 1,5 tot 2 uur zijn. Na afloop is er nog genoeg tijd en een mogelijk om gezellig met elkaar te kletsen. Bij de voetgolfbaan kun je drankjes bij een afhaalbalie halen en op gepaste afstand van elkaar nuttigen. Er zijn tevens toiletten aanwezig voor als het nodig is.

Er is veel onduidelijkheid over groepen tot 10 personen. Sport- en spelactiviteiten mogen in ieder geval in de buitenlucht in groepsverband tot maximaal 10 personen gedaan worden. Ik heb de situatie van activiteiten voorgelegd aan de Rijksoverheid en met in acht neming van de maatregelen omtrent Corona zoals vermeld op de website van het RIVM en de Rijksoverheid, zijn er in principe redelijk wat mogelijkheden zolang je maar je gezond verstand gebruikt (maak er geen feestje van en vermijd drukte). Het volgende dient vooraf duidelijk medegedeeld te worden :

- Houd altijd een minimale afstand van 1,5 meter tussen elkaar en voorkom te allen tijde dat een groep groter wordt dan 10 personen

- Als iemand om meer ruimte vraagt respecteer dat

- Maak geen lichamelijk contact door handen schudden of b.v. een schouderklopje te geven

- Als je verkouden bent of op een andere manier niet fit bent dan blijf je thuis

- Volg altijd volledig de instructies van het aanwezig personeel of handhaving op

- Reinig voor aanvang van de activiteit je handen

- Afhankelijk van de versoepelingen die gelden zal dit aangepast worden

Als je deze voorwaarden aanhoudt kun je op een veilige en onbezorgde manier activiteiten doen. Wil je meer lezen over de algemene voorschriften omtrent Corona kijk dan op
https://www.rijksoverhei...gkA8rf9Fg3s
  •     14 May om 17:00 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     14 May om 13:29 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     12 May om 20:32 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     12 May om 10:24 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     12 May om 10:13 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     09 May om 22:20 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     09 May om 20:42 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     08 May om 23:51 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     08 May om 22:36 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     08 May om 22:29 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag