Dit event is al begonnen/geweest.

Wandeling en Toca Tango in Tuin de Lage Oorsprong

Wandeling en Toca Tango in Tuin de Lage Oorsprong

Oosterbeek
13.00 - 16.30

Deelnemers 14 / 14

Plaats:
Oosterbeek - Gelderland
Deelnemers:
Min. 6 - max. 14

Deelnemers 14 / 14

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 18,30
Uitleg kosten:
Kosten ticket
 

Omschrijving

Een wandeling van 5 km door het prachtige licht geaccidenteerde landschap van de landgoederen De Hemelse Berg en De Lage Oorsprong. Aansluitend is er een optreden van een tango orkest in Tuin de Lage Oorsprong. Je kunt er ook voor kiezen om alleen aan de wandeling mee te doen. Je moet dan zelf teruglopen naar het verzamelpunt dat 1,5 km verder ligt.
Ook is er nog de mogelijkheid dat je voor € 5,50 de tuin binnen gaat en dan een rondleiding krijgt van een voormalige gids die nu ook meeloopt.
Tuin de Lage Oorsprong is een sfeervolle tuin met kunst- en muziek waar altijd iets te beleven en te ontdekken is. De tuin raakte zwaar beschadigd in WOII en verviel tot niemandsland totdat betrokken Oosterbekers de tuin weer lieten herrijzen. Nu is de tuin met haar historische elementen, sculpturen en gevarieerde begroeiing een schitterende plek om tot rust te komen en te genieten.
Toca Tango is een tango-orkest dat originele Argentijnse tango's, walsen en milonga's laat klinken. De muzikanten van Toca Tango spelen de tango's met grote liefde voor deze Argentijnse muziek. De luisteraars en dansers worden meegenomen naar de barrio's van Buenos Aires waar vurige hartstocht, hopeloze liefde en bitterzoete herinneringen worden bezongen. Het orkest heeft een breed repertoire met zowel de klassiekers van Carlos Gardel als de traditionele tango's van Fransisco Canaro. Ook de gouden periode van de veertiger jaren is aanwezig met Osvaldo Pugliese en Anibal Troilo. En natuurlijk, op elk programma staan nummers van de grote vernieuwer van de Tango: Astor Piazzolla.
De bezetting van Toca tango bestaat uit een zangeres en instrumentalisten op piano, 3 bandeonons/accordeons, 2 of 3 violen en een bas.
https://www.visitarnhem....-toca-tango
  •     17 June om 22:03 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     16 June om 17:05 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 June om 21:11 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 June om 18:55 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 June om 14:41 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     12 June om 19:54 Drenthe
    heeft zich aangemeld.
  •     11 June om 14:37 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 June om 07:07 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 June om 06:51 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     04 June om 19:48 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag